Miért fogyassz Easy Pro joghurtot


Avagy miért fogyassz olyan joghurtot, ami pre és- probiotikumokat is tartalmaz.

A betegségek 80%-a a bélrendszerből indul ki.

A helytelen táplálkozás, a stressz, a túlzott alkohol fogyasztás, a számtalan mesterséges anyag és a gyógyszerek miatt szinte mindenkit érint a bélbaktériumok problémája.

A egészségünk egyenes összefüggésben áll az bélrendszerünkkel, amikor bélbaktériumok egyensúlya felbomlik nem jut elegendő oxigén a szövetekbe, a méreganyagok nem választódnak ki megfelelően és ez betegségeket okoz. Első jelei lehetnek a fáradság, kimerültség, koncentrációs nehézségek, de kialakulhatnak fertőzések, gyulladások, ízületi problémák, pattanások, bőrbetegségek, fejfájás, magas vérnyomás, Candida és sok más betegség.

Az Easy Pro tartalmaz pro,-és prebiotikumot. Napi 1 dl fogyasztásával több mint 10 milliárd probiotikumot tud hasznosan a szervezetbe jutni.

A bolti probiotikus joghurtok többségét (szinte mind) a tartósítás miatt pasztőrözik, azaz hőkezelik. A hőkezelés során a hasznos probiotikus csírák elpusztulnak és a döglött csírák nem fejtik ki jótékony hatásukat.

Az amúgy jó minőségű joghurtok nem képesek olyan hatékony védelmezni a szervezetet, mint az Easy Pro, mivel állandó hőmérsékleten szaporítják a baktériumokat. A Easy Pro joghurtkultúra a tej beoltását követően a speciális thermo edénybe indul szaporodásnak, amiben nagyon lassan folyamatosan hűl vissza a készítmény, ezért a különböző mikroorganizmusok a megfelelő arányban szaporodnak el. Ugyanezt a jó eredmény állandó hőmérsékleten tartva soha nem lehet elérni.

Prebiotikumot csak a legkiválóbb joghurtkultúrák tartalmaznak. A prebiotikumok a probiotikoumok előanyagai, amik sértetlenül átjutnak a gyomron és a bélrendszerben alakulnak probiotikummá.

Az Easy Pro 5 + 2, azaz hét egymással teljes szimbiózisban működő mikroorganizmust tartalmaz (lásd: összetevők), amik egymás tulajdonságaira támaszkodva tudnak a leghatékonyabban jótékony hatást kifejteni, melyeket rendszeresen fogyasztva az egészséges baktériumok száma nő, a bélbolyhok egyre egészségesebbé válnak és a betegségeket okozó baktériumok, gombák száma csökken.

Az immunrendszer normális működéséhez elengedhetetlen az egészséges bélflórák stabilizálása.

Rendszeres fogyasztás mellett először az emésztési zavarok csökkennek jelentősen, majd segítenek kiűzni, illetve megelőzni a fertőzéseket, csökkentik a koleszterin szintet és stimulálják az immunrendszert, ezért számos betegség kialakulása ellen nyújtanak védelmet.

Orvosi kutatások kimutatták, hogy akik jó minőségű joghurtot fogyasztanak, azoknál ritkábban alakul ki daganatos betegség is.

A gyógyszerek és főleg az antibiotikumok jellemző mellékhatása, hogy kiölik a bélflórákat, ilyen esetbe mindenképpen fogyasszunk sok joghurtot.

Az Easy Pro klinikailag tesztelt svájci készítmény. Magyarországon is bevizsgált, magyar orvosok által ajánlott termék.

Nem utolsó sorba:
Az Easy Pro joghurt nagyon-nagyon finom.

Egyszerű elkészíteni.

Az Easy Pro joghurt készítése buli!