Ahogyan kiveheted a részed a joghurt bizniszből



Mint ahogyan tisztelt klán vezér már említette a bejegyzésében a joghurtban óriási pénz van. Amennyiben elszánod magad a Joghurt Maffiában te is jólétet tudsz teremteni magadnak és a családodnak.

De hogyan is.

A dealer feladata: Megismertetni minél több embert a jó minőségű Easy Pro joghurttal. Kóstolót adni minél több embernek, hogy megszeressék. Igen egyszerű feladat, mivel nagyon finom termékről van szó. :) Rá fognak szokni! A kezdő dealer mellékállásba havonta nettó 40-60 ezer forintot keres, napi 1-2 óra munkával. A klán minden segítséget megad az induláshoz, itt senki nem érezheti magát elveszve, így nagyon könnyű elindulni. A profi dealer főállásban nettó 200-600 ezer forintot tud megkeresni. A profi dealernek teljesítménytől függően Opel, Audi, vagy Mercedes munkaautót biztosítunk.

Dealer vezető feladata: Részben még dealerként is kiveszi a részét a terjesztésből, de egyre inkább az új dealereknek segít a munkában, így az ő forgalmukból is részesedik. A dealer vezető havonta nettó 300 ezer - 1 millió forintot keres. Audi, vagy Mercedes autó biztosítva a megfelelő fellépésért.

Klán vezér feladata: A vezetőket oktatni és segíteni a munkájukban, munkafolyamatokat segíteni a csapatban/klánban. A klán vezér a csapatforgalmától függően nettó 1-5 millió forintot keres. Audi, Mercedes, vagy Porsche munkaautóval jár.

A Nagyvezér feladata: Rendet tartani a Klánokban, példát mutatni és tanítani. A nagyvezérek többszörösen nyolc-számjegyű összeget kereshetnek havonta.

Több tízezer dealert várunk a csapatba, amiből több ezer dealer vezető fogja kinőni magát. Jelenleg Magyarországon egy Klánvezért és 4-6 dealer vezető nőtte ki magát. A piac hatalmas.

Én szóltam, hogy sok pénz van a Maffiában.

Keresd meg azt, aki megmutatta neked ezt az oldalt, ő segítni fog neked az indulásban, vagy töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és meg fogunk keresni. Az egész ország területére keressünk a klán tagokat. Foglalj magadnak területet! Segítünk nagyra nőni.